MozTW 討論區

各項 Mozilla 相關軟體與技術討論
現在的時間是 2017-12-16, 22:42

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時





發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 2017-08-04, 16:34 
離線

註冊時間: 2017-07-08, 15:38
文章: 4
Hello Guys,

I have waited during months after the OGSv5 upgrade before reporting again about that. I had hope to spend time generating page waterfalls for various pages. Unfortunately, I still could not find time to consolidate such a feedback.

What I can say is that, from my experience and from my point of view, the website is still a bit slow on my mobile.
It's about several and long seconds before the page loads fully, especially when it contains game miniatures.

Those long seconds can easily be 5 or 6 seconds and it's always, from 8AM to 1AM GMT+1.
Whether I connect from a French MNO or from my ADSL through wifi (French ISP), it's still slow. And at the meantime, while I'm browsing other websites, or watching youtube videos (i.e. progressive download) in the same h/w and s/w configuration, I don't notice any latency.

Thanks

I didn't find the right solution from the internet.
References:
- https://forums.online-go.com/t/website- ... roid/12109
- Feedback Management System Video Examples.


回頂端
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/59.0.3071.115 Safari/537.36
 個人資料  
引用回覆  
文章發表於 : 2017-08-04, 16:46 
離線

註冊時間: 2017-07-08, 15:38
文章: 4
Hello Guys,

I am really new to imacros and i have been creating some imacros scripts using the basic code that imacros provides. But there are still things that are unclear and i want your help and guidance for that.

1. I can run my script on firefox browser, by simply opening it and selecting it , then i simply play it for x number of times. Now the thing is I want to run it from command line. I did find some code that i could use but it is still missing something. Below is the code that works for me.

2nd thing is the loop, When i run the script through command line, it gives me the below error. I want to run it for like x number of times, Basically the script takes records from a xl file and runs the loop till all records are finished. I want it that way but running it through command line gives me the below error and opens it in the same firefox instance.

Thanks

I didn't find the right solution from the internet.
References:
- http://forum.imacros.net/viewtopic.php? ... 3666c0f8a7
- Brand Communication Video Examples.


回頂端
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/59.0.3071.115 Safari/537.36
 個人資料  
引用回覆  
文章發表於 : 2017-08-04, 16:58 
離線

註冊時間: 2017-07-08, 15:38
文章: 4
Hello Guys,

Linux LFS 7.6
Firefox 45.9.0
iMacros 9.0.3

If "F8 keyboard shortcut" isn't set, the sidebar opens with any unassigned key on any tab, i.e. entering an URL and pressing ENTER opens both the web page and the iMacros sidebar. Typing anything in a website's input field and pressing ENTER opens the iMacros sidebar. Moreover, when pressing any key on an empty tab twice (to make the sidebar disappear again) the cursor and focus vanishes from the address bar.


Thanks

I didn't find the right solution from the internet.
References:
- http://forum.imacros.net/viewtopic.php?f=11&t=27708
- Workflow Management Software Video Examples.


回頂端
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/59.0.3071.115 Safari/537.36
 個人資料  
引用回覆  
文章發表於 : 2017-08-04, 17:35 
離線

註冊時間: 2017-07-08, 15:38
文章: 4
Hello Guys,

I wrote a pretty easy script to download and then save pdfs from a website about 3 months ago. I used ONDOWNLOAD and the script worked and saved all the pdfs in a specified folder under a unique file name (referenced to a column from a Datasource spreadsheet).

Today, I ran the exact same script again after not touching it for months, and the pdfs no longer save in the folder and under a unique file name. I did not edit the script at all and simply ran it as I've done countless times before today. Now the pdfs are simply downloaded and end up in my "Downloads" folder under their original file name.

My Firefox and iMacros were set to auto update, and I think an update might have messed with my ONDOWNLOAD abilities. Thoughts on how to get this script to work again?

Thanks

I didn't find the right solution from the internet.
References:
- http://forum.imacros.net/viewtopic.php?f=11&t=26981
- Thermal System Video Examples.


回頂端
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/59.0.3071.115 Safari/537.36
 個人資料  
引用回覆  
文章發表於 : 2017-08-04, 17:41 
離線
[網站管理員]
頭像

註冊時間: 2004-11-06, 23:25
文章: 696
來自: 府城
Hi davidcave,

This is a local support forum for Chinese user. I suggest you move these questions to Discourse correspondent board to seek help. It's easier to get help with English and developer there.

> http://discourse.mozilla-community.org


回頂端
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_12_6) AppleWebKit/603.3.8 (KHTML, like Gecko) Version/10.1.2 Safari/603.3.8
 個人資料  
引用回覆  
文章發表於 : 2017-08-04, 17:42 
離線
[網站管理員]
頭像

註冊時間: 2004-11-06, 23:25
文章: 696
來自: 府城
(update: I'd merge 4 topics into one)


回頂端
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_12_6) AppleWebKit/603.3.8 (KHTML, like Gecko) Version/10.1.2 Safari/603.3.8
 個人資料  
引用回覆  
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時


誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客


不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
正體中文語系由 竹貓星球 維護製作
© moztw.org, Mozilla Foundation
MozTW,Mozilla 台灣社群