MozTW 討論區
https://forum.moztw.org/

adidas temper run pride
https://forum.moztw.org/viewtopic.php?f=9&t=48917
1 頁 (共 1 頁)

發表人:  9y0hvk6b [ 2020-08-01, 15:25 ]
文章主題 :  adidas temper run pride

圖檔
adidas sko børn sort Retro i sin form og slående i sine farveskemaer, adidas Temper Run er et vigtigt stykke af adidas Originals livsstilspil, og efter at den for nylig har optrådt i en eksklusiv makeup fra Sneakersnstuff, dukker den nu op i en colorway, der bruger en dristig kontrast mellem toner. Del falde forrest, del sommer strand og helt ideel til den hurtigt nærmer overgangsperiode mellem de to sæsoner.

adidas sko dame rød Disse adidas-sko bruger rige, jordagtige farver til basen og livlige, vandagtige farver til accenterne. Det nederste lag er konstrueret af et blødt, men alligevel robust brunt maske, mens pops af bordeaux og sort ruskind / mesh er spredt gennem den øverste mangfoldighed af lag. Derefter vises en sund dosis højt stil takket være bløde neongrønne læder og vandblå ruskind, hvilket giver et look, der er næsten to sko i en. Nedenunder giver en grøn adiPRENE mellemsål med en midtfodsskaft klassisk komfort og støtte.

adidas sko mænd hvid Da de for nylig er blevet leveret i en mere luksuriøs gengivelse som en SNS-eksklusiv, bringer de tingene ned ad et hak her ved at udstyre livsstilsløberen med toner og accenter, der er mere enkle for øjet. Idræt med en retroform og æstetik, der forbliver på mærket med nutidens "far" -gatestil, og den laveste top silhuet er konstrueret med abstrakte overlejringer af mesh og ruskind informeret med nuancer af lysegrå, mokka brun og himmelblå overalt.

adidas temper run pride Adidas 'Temper Run nyder en velkommen tilbagevenden til markedet for første gang siden 2014, hvilket er udstyret med en trendy, tyst æstetisk ligne med mere ærbødige silhuetter som f.eks. Yung-1 og Yung-96. Mens modellen kom tilbage for fem år siden, er dagens industri meget mere modtagelig for 1997-løberen, da den forguder de fleste ting, der er født i den æra. Genkendes for sin lagdelte overdel med en blanding af førsteklasses materialer. Temper's næste kit kombinerer blink af Raw Amber med en blødere lyserød nuance samt en duo af browns, der fungerer sammen med hvidt og sort for at skabe en hovedvende æstetik.

https://www.andksko.com/

1 頁 (共 1 頁) 所有顯示的時間為 UTC + 8 小時
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/